Om oss på Glam Five

Hej!

Vi på ✯Glam Five✯, Vaida och Sanela, hälsar er varmt välkomna. Vår historia sträcker sig tillbaka till några år sedan, då vi lärde känna varandra och började dela våra drömmar om att öppna en egen salong. Efter noggrant övervägande och sökande fann vi den perfekta lokalen i Ladugårdsängen, en plats som kändes som om den var skräddarsydd för oss.

På Alla hjärtans dag den 14 februari 2022 förverkligade vi äntligen vår dröm och öppnade dörrarna till vår helt nya och fantastiska salong, ✯Glam Five✯. Den känns som vårt andra hem, och vi är otroligt taggade inför denna gemensamma resa.

Med över 20 års erfarenhet inom frisörbranschen, kan vi stoltsera med gesällbrev och frisörlicens som bevis på vår gedigna kompetens. Vi utgör ett samspelt team som brinner för att ge våra kunder den bästa tänkbara servicen.

Vi är glada, positiva kvinnor som ser möjligheter i allt vi gör. Utmaningar är för oss inte hinder, utan snarare spännande möjligheter att växa och utvecklas.

Vår passion för hår strålar igenom i varje behandling vi utför, och vårt mål är att göra varje kund till sin allra bästa version. Vi älskar att möta nya människor, att ha roligt på jobbet och att sprida glädje i allt vi gör. För oss är livet något att njuta av till fullo!

Vi hälsar er varmt välkomna till ✯Glam Five✯, där vi brinner för att förgylla människors vardag med vår unika touch av magi✨.